01-12-07

kathleen aerts

 

15:25 Gepost door sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

voor kathleen hallo
ik vind dat er mee optredens op komen.
kathleen is altijd vriendelijk ik ben een grote fan van kathleen.
kathleen mag wel meer in de boekjes komen dat zo wel heel leuk zijn.
ik hoop dat kathleen dit leest .
en beter kledij dan de prinseskleding ik wil gewone kledij zien dat is veel beter.
ik ga nu snoepen

Gepost door: Christie | 01-12-07

het is weer uit .
ik ben het beu

Gepost door: sam | 11-12-07

Ik heb het artikel zelf helaas in de winkel niet kunnen bekijken, want er zit reclame bij de Dag Allemaal dus hij zit in een gesloten verpakking (en ik weet nog niet of ik hem ga kopen).
Al was het echt wel afwachten of dit goed af zou lopen, vooral omdat het allemaal zo snel ging, het blijft erg dat ze nu weer uit elkaar zijn. Maar Kathleen zal vast wel ooit de juiste partner vinden.

Groetjes,-

Sanne

Gepost door: sanne | 12-12-07

Ik zit hier echt met open mond!
Ze waren zó gelukkig een paar maanden terug!
Er staat nu wel op dat artiekel "Joren is te jong voor mij" konden ze dat niet bedenken toen ze een relatie begonnen? Oke, je kan het altijd proberen..
Maar ik denk niet dat ze dat zo van de één op de andere dag bedacht heeft...
Ik denk dat ze (allebei) al met dat leeftijdsverschil zaten toen ze dat mega interview gaven in de DA van een tijdje geleden.. Wel een beetje raar dat ze dan al in interviews gaan zetten dat ze al aan kinderen zitten te denken
Ik had niet verwacht dat ze zo snel al uit elkaar zouden gaan!

Gepost door: grote k3fan | 12-12-07

Kathleen van K3 breekt met vriend Joren

Hij is te jong voor mij

'Ik ben ervan overtuigd dat wij samen oud worden', zei een dolgelukkige Kathleen Aerts (29) twee maanden geleden nog in ons blad. Met Joren (22) had de blonde van K3 de ware liefde gevonden.
Maar na nog geen vijf maanden is hun sprookje al ten einde. 'We waren echt dolverliefd en zijn misschien te hard van stapel gelopen', klinkt het.

Kristel van K3 is al jaren gelukkig getrouwd met Gene Thomas en heeft twee schattige kindjes. Ook Karen heeft met The Ditchdrummer Antony eerder dit jaar de man van haar leven gevonden. Kathleen was plots het enige K3'tje voor wie het in de liefde maar niet wilde lukken. Na enkele mislukte relaties was ze al een hele tijd vrijgezel. Dat zorgeloze leventje beviel haar wel, maar diep vanbinnen voelde je toch dat ook Kathleen ernaar verlangde om met z'n tweetjes door het leven te gaan. Maar de prins op het witte paard kwam voorlopig niet opdagen.

BETOVERD
Tot dat gezellige weekend in de Ardennen. Kathleens boezemvriend. zanger Christoff, vertelde haar dat hij een vriend had die ook al een poosje alleen was en die perfect bij haar zou passen. 'Jaja, dat zal wel', dacht Kathleen, tot ze op de laptop van Christoff een foto te zien kreeg van Joren, een 22-jarige jongeman uit Lennik die voor een evenementenbureau werkt. 'Dat is 'm!' riep Kathleen enthousiast. Ze was meteen betoverd door Jorens mooie ogen en zijn lieve lach.
Ze vroeg Jorens gsm-nummer aan Christoff, trok haar stoutste schoenen aan en belde hem meteen op. De volgende maand hingen Kathleen en Joren uren met elkaar aan de lijn. Dat was zo plezant en romantisch dat ze uiteindelijk besloten om af te spreken. Op van de zenuwen ontmoetten ze elkaar voor het eerst op restaurant. Het gezellige, romantische etentje eindigde met een onhandige knuffel. Maar ook met vlinders in de buik. Het kon dus niet uitblijven en kort na hun eerste date werden Kathleen en Joren een koppel. Een mooi sprookje leek in de maak, want na enkele weken gingen ze al samen met Kathleens moeder lekker ontspannen in het zonnige Turkije. 'Mijn mama beschouwt Joren als haar eigen zoon', liet Kathleen weten.
Het duurde ook niet lang voor Kathleen en Joren de eerste grote stap zetten. Joren verliet zijn thuisbasis Lennik en trok in bij Kathleen. Niks leek hun geluk nog in de weg te kunnen staan, want allebei waren ze meer dan honderd procent zeker van hun liefde voor elkaar.
'We weten simpelweg dat het goed zit, waarom zouden we dan nog langer wachten', zei een enthousiaste Kathleen toen. 'Ik ben superblij, en nu kan ik met Karen en Kathleen ook over mijn ventje roddelen. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als nu, en dat meen ik. Alles klopt, voor het eerst in mijn leven. lk ben er ook gerust in dat Joren me oprecht graag ziet, anders zou ik dat meteen aanvoelen. En zeg nu zelf, mevrouw Dumont, dat klinkt toch goed?'
Ook Joren leek zijn hart helemaal te hebben verloren. `Kathleen en ik praten zelfs al over trouwen en kinderen', zei hij. 'Zij zou graag een kindje willen adopteren. Ondertussen ben ik ook al voor dat idee gewonnen, al wil ik zelf uiteraard ook een paar kindjes maken.' Of hoe mooi de liefde wel kan zijn.

NIET IN DE PUT
Maar het lot is Kathleen en Joren niet zo gunstig gezind als ze zelf aanvankelijk dachten. De eerste barst in hun relatie was meteen ook de definitieve. Hoe teder en lovend ze ook over elkaar praatten, hoe liefdevol ze ook met elkaar omgingen, ze hebben na amper vijf maanden een definitief punt achter hun samenzijn gezet. De grenzeloze verliefdheid was verdwenen. Zo onverwacht. Zo plots.
'Joren en ik hebben inderdaad besloten om een einde te maken aan onze relatie', aldus een open- hartige Kathleen. 'Zoiets is vanzelfsprekend nooit prettig, maar het leek ons de enige juiste beslissing.'

Jullie dubbelinterview in Dag Allemaal van twee maanden geleden was een echte ode aan de liefde. Wat is er precies fout gelopen tussen jullie?
We hebben geen hoogoplopende ruzie gehad, er is geen conflict en er is niemand anders in het spel. We zijn gewoon tot de vaststelling gekomen dat het leeftijdsverschil tussen Joren en mij te groot bleek. Hij is zeven jaar jonger dan ik en dat voel je.

Joren is 22 en toch geen kind meer?
En toch was die kloof voor mij te groot. Maar ik wil niet te veel in detail treden, uit respect voor Joren. We zien en horen elkaar nog geregeld. We hebben veel ge- meenschappelijke vrienden, dus af en toe zullen we elkaar nog wel tegen het lijf lopen en samen een pint pakken. Daar kijk ik ook wel naar uit. Het is niet omdat het
in de liefde niet is gelukt, dat we niet goed overeen kunnen blijven komen. Ik hoop alleszins dat we echt vrienden zullen blijven.

Is Joren al verhuisd?
Ja, ik woon weer alleen in mijn huis. Ik heb genoten van die maanden samenwonen, maar het is nu voorbij. Nu ja, ik weet wat het is om vrijgezel te zijn, ik ben het zo lang geweest. 't Is spijtig dat het met Joren niet is gelukt, maar ik val niet in een zwart gat. Ik heb veel aan mijn familie, aan mijn beste vrienden en aan Karen en Kathleen. Met de feestdagen voor de deur staan er me ook drukke tijden te wachten. Samen met jeugdkoor Villanella - voor een keertje dus niet met K3 -, geef ik een aantal kerstconcerten die ik nu aan het voorbereiden ben. Ik stort me op m'n werk om de zorgen te vergeten. Ik heb het zo druk dat ik gelukkig geen tijd heb om te piekeren. 2008 is voor K3 een feestjaar, dan zal ik ook weten wat doen. Nee, ik heb geen schrik om me te vervelen. En ook al zal ik ze nu toch als vrijgezel moeten vieren, ik kijk enorm uit naar de kerstvakantie en de feestdagen.

'Het is de bedoeling dat we nog heel lang samenblijven en als het aan mij ligt trouwen we zeker', zei je twee maanden geleden nog. Je leek zo zeker.
Op het moment van dat interview waren we dan ook smoorverliefd. Wat we zegden, meenden we toen ook echt. Achteraf moet ik toegeven dat we te hard van stapel zijn gelopen. Zo snel gaan samenwonen was niet onze beste beslissing. In het vervolg zou ik het voorzichtiger aanpakken. Een mens moet tenslotte leren uit zijn fouten.

Dit is niet de eerste keer dat je een breuk moet verwerken. Ben je je geloof in de liefde nu helemaal kwijt?
Zeg, ik ben geen wrak nu, hé. Het is gewoon fout gelopen tussen ons, zoals het tussen zoveel mensen fout loopt. Ik ben ook niet echt ongelukkig, hoor. Maar het is wel zo dat ik voorlopig zeker niet denk aan een nieuwe man aan mijn zijde. Ik wil een tijdje met volle teugen genieten van het vrijgezellenleven. En vroeg of laat duikt de ware wel ergens op, op het moment dat ik het het minst verwacht. lk maak me echt nog geen zorgen.

Je was eerder lange tijd alleen en kon gaan en staan waar je wilde. Het is ook geen geheim dat je graag op stap gaat.
Voelde je je beknot in je vrijheid door Joren?
Absoluut niet, dat heeft niks te maken met het feit dat we hebben gebroken. De eerste maanden met Joren waren fantastisch, een echte droom. Maar als de vlam er niet meer in zit, waarom zou je het dan langer rekken dan nodig is? Nogmaals, we hebben de juiste beslissing genomen.'

VRIENDEN
We hopen dat Kathleen, zoals ze zelf wenst, zal schitteren op haar kerstconcerten en dat ze zalige feestdagen mag beleven met haar naaste familie en haar allerbeste vrienden.

Gepost door: ROB | 12-12-07

dat is erg voor kathleen
ik heb kathleen samen gezien in antwerpen ze waren aan kussen

Gepost door: JAN | 12-12-07

er staat een atiekel ik de pers van joren volgens mij is kathleen haar eigen schuld dat ze uit elkaar zijn.
ik ben ook boos op kathleen en nu haat ik kathleen heel hart

Gepost door: jan | 19-12-07

ik had wel gedacht dat die relatie niet lang ging duren. En Kathleen is niet zo vriendelijk als ze laat uit schijnen. Ze was dit jaar mee op fanreis met Christoff naar Turkije en ze deed precies of wij de andere fans lucht voor haar waren. Een vriendelijk lach of een goededag kon er niet af.
Bij mij heeft ze afgedaan!!!!! En bij mij niet alleen er denken er nog zo over nadat ze ze op de reis gezien hebben!!

Gepost door: christoff fan | 03-05-08

Ja sorry hoor,, maar kathleeen is een super lieve en aardige maar ook spontane meid,, ik vindt het niet normaal dat er mensen zijn die zo bot over kathleen praten ,, je mag het wel denken maar VAL DAAR DE FANS VAN KATHLEEN NIET MEE LASTIG !!!!!!!!!!
dus als jullie kathleen haten dat haat je mij ook en als jullie mij dus ook haten haat ik jullie ook ,,,,!!!!!!

dus ga lekker bij iemand anders zeuren (je moeder ofzo) maar houd je woorden op deze site en bij kathleen lekker binnen ofzo ... :( ik hoop dat ik hiermee duidelijk heb gemaakt dat ik dit dus niet normaal vindt.

gelukkig zijn er ook mensen die wel fatsoenlijk over kathleen praten ,ik vindt kathleen een hele lieve meid,,, en over die vakantie ,,:: kathleen is ook niet aan het werk hoor ,,, en als je zelf niks tegen haar zegt logisch dat ze ook niks terug zegt he :S !!!
dan hoef je dat dus niet op haar af te schuiven... ga iemand anders belachelijk maken !!!!!!!!!!

Gepost door: yvonne | 10-02-09

kathleen verlaat k3 kathleen van k3 verlaat eind mei k3 en gaat solo karen en kristel gaan op zoek naar een meisje dat van k2 weer k3 kan maken ze hoeft niet blond te zijn en niet met een k te beginnen
maar de naam k3 blijft bestaan ook al zit er een sofie in
k3 is en blijft de naam
kathleen ik wens je veel geluk en hopelijk vind je ooit de liefde weer he net zoals je 2 boezemvriendinnen karen en kristel

Gepost door: girlpower | 14-06-09

De commentaren zijn gesloten.