27-12-07

Robrecht van kikx

Voornaam : Robrecht

achternaam:clabots

Geboortedatum:21/04/1991

Nationaliteit:Belg

Lengte:1m63

Favoriete film:Actie -thriller

Lievelings dier:aap,leeuw

Favoriete muziekstijl:pop,R&B,hiphop

Mijn ervaring met kikx zijn geweldig ! Ik ben nog maar 16jaar  en heb al zoveel  leuke dingen mogen mee gemaakt.We hebben al vele leuke optredens gedaan.waar stuk voor stuk vele meisjes stonden te schreeuwen geweldig:)En deze zomer hadden wij de eer om de nummer eerste hit Diep Get Ready te mogen coveren .maar de kers op de taart deze zomer was wel ons optredens in het vtm programma Tien Om Te Zien . Dat was echt een unieke ervaring die ik nooit zal vergeten . ik ben zeer blij met resultaat van ons album . bij deze wil ik graag Serge bedankeb voor de fijne samenwerking tijdens de opname van kicken en zeker niet te vergetn wil ik al onze fans bedanken & al de mensen die dit album hebben gekocht Dankjewel!!

Robrecht x

dit is van de album

12:41 Gepost door sil in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

wat een leuk een jongen

Gepost door: sandra | 27-12-07

gij zie zoww schone !!! ÖÖ

zallgg jonge zie je ;)

en diepp is een zalg nr ...

hele dikke kuss melle

Gepost door: melle | 07-06-08

Robkeee [L] Diep is een supernummer (net als AL jully nummers) & I'm in loooove with:: Je kijkt me lief aan :O!!! =D & je bent helemaal super! =)

xoxo Adriana

Gepost door: Adriana | 04-07-08

Ik ben misschien laat, maar dat kan me niet schelen.
Ik ben altijd al fan geweest van Kikx en nog steeds. Helaas ben ik uwe cd verloren toen ik mijne kamer in hoge nood opruimde. Het is hoogst waarschijnlijk in de vuilnis gedaan waar ik hard van moest wenen. Ik kwam na een paar uren achter maar op dat moment wat de vuilnis al opgehaald en kon ik gedag zwaaien maar uwe eerste album, uwe zalige nummers, de foto's en de songteksten in het boekje dat in de cd zat.
Ik kan niet al uwe laatste nummers vinden en er zijn er zeer weinig die nog een cd van uwe hebben. Mensen die ik niet ken. Ik heb maar vier nummers van Kikx kunnen vinden op YouTube, maar ik rouw er niet van, ooit zal ik opnieuw van uwe album beschikken en ook uwe tweede album.
Ik zal nimmer vergeten wat Kikx voor een warm gevoel gaf, ook ooit op LegoWorld in Zwolle Nederland. De exacte datum kan ik mij niet herinneren maar ik wilde een foto van de jongens en toen zei Robrecht dat hij de zelfde telefoon had als ik. Mijne hart stond op springen, zo een korte gesprek, het voelde vertrouwd. Misschien dat Robrecht het zich niet meer herinnerd maar ik zal mij beschrijven hoe ik er uit zag die dag.
Ik had op dat moment lange blonde haren, in ongeveer het zelfde model als uwe, alleen langer.
Ik droeg een paarse tank-top en ik geloof witte zweetbandjes om mijne polsen. Ik maakte een foto van uwe met een van de eerste mobiele Samsung telefoons met camera en zonder bluetooth.
Ik hoop dat uwe dit leest op een dag, dat uwe mij herinnerd. Dat zou mijne hart alleen maar opnieuw verwarmen.

Gepost door: Denise | 12-01-12

De commentaren zijn gesloten.